DET ER IKKE ALLE DER ER LIGE NEMME AT BESTEMME DEN 27. SEPTEMBER 2023.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge/hybrid/crossback 1k. ?. Denne voldsomt store fugl… er ikke en af de nemmeste fugle at bestemme. Spodsbjerg havn den 27. september 2023.

Kaspisk Måge/hybrid/crossback 1k. ?. I forhold til den cactus fugl jeg lagde op for nogle dage siden er denne her fugl meget hvid i hovedet og ikke nær så stribet. Men dagens fugl har mere atypiske tertialer i modsætning til den tidligere omtalte Cactus som havde typiske Kaspisk Måge tertialer.

Kaspisk Måge/hybrid/crossback 1k. ?. Undervingen er relativ mørk, dog ses en linealbred hvid stribe midt på vingen, hvilket ikke er helt unormalt for Kaspisk Måge. Fuglen kaldte i øvrigt som Kaspisk Måge. Spodsbjerg havn den 27. september 2023.

Kaspisk Måge/hybrid/backcross 1k. ?. Halen er også ovre i noget overgangszone. Virker dog ikke så mørkplettet som den omtalte Cactus for nogle dage siden. Spodsbjerg havn den 27. september 2023.