TAK FOR INDSATSEN SU DEN 28. MARTS 2023.

SU har nu godkendt Jagtfalken fra Keldsnor den 12. december 2022… Præcis som da SU selv oprettede den som en sag blev jeg heller ikke orienteret om at den var blevet godkendt…

Tak til A-kæden: Kent Olsen, Ole Zoltan Göller, Morten Bentzon Hansen, Andreas Bruun Kristensen, Anders Odd Wulff Nielsen, Ulf Eschou Møller, Oskar Nilsson, Sebastian Klein, Søren Haaning Nielsen for et stykke flot videnskabeligt arbejde. 

Disse prægtige mænd mener de kan godkende en fugl der ikke længere findes fotos af og slet ingen beskrivelse af, med mindre de nåede at downloade et af mine fotos ulovligt. Det vil sikkert glæde andre at man nu bare skal sige man har set et foto af en fugl så vil den blive godkendt af SU… det kan ikke blive nemmere. 

Som tak for deres professionelle indsats vælger jeg at bringe et af mine bedste fotos af fuglen.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright (husk det Andreas Bruun).

Jagtfalk 1k. Nej nej nej, det må være Ibi Pippi der har været forbi. Keldsnor den 12. december 2022.