LIDT MERE AF DEN SORTHOVEDET MÅGE DEN 23. MARTS 2023.

Jeg er nu kommet igennem lidt flere fotos af dagens fugl for mig den Sorthovedet Måge ved Drejet på Langeland. Sidste år forsvandt den omkring sidst i marts så det er med at nyde den da det måske snart er afgang til nye himmelstrøg. På trods af næsten daglige besøg i området er den i øjeblikket ikke nem at genfinde. I marts har jeg kun set den 4 gange og sidste gang var den 16. marts 2023

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Sorthovedet Måge adult. Man kan ikke kalde den en skygge af sig selv. Drejet den 23. marts 2023.

Sorthovedet Måge adult. Det glæder mig jeg ikke er den eneste der tjekker de store måger på Langeland… Vi var begge enige om der ikke var nogen Kaspiske Måger i dag. Drejet den 23. marts 2023.

Sorthovedet Måge adult. De knaldrøde ben og næb kombineret med den helt hvide krop samt en dybsort hætte gør den til en af de smukkeste måger. Drejet den 23. marts 2023.