LANGELAND INDEN REGNEN KOM DEN 25. NOVEMBER 2022.

Selv om der hverken er Black Friday eller Black Week på benzinen tillod jeg mig en runde mere inden weekend på Langeland. Der var ikke så meget at berette om udover lidt hyggesnak med fiskerne i havnene samt 16 Silkehaler i Bagenkop havn. Den unge Kaspiske Måge som jeg fandt for nogle dage siden var fortsat på plads i Bagenkop havn og var meget fotovenlig. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 1k. Bagenkop havn den 25. november 2022.

Kaspisk Måge 1k. Bagenkop havn den 25. november 2022.

Kaspisk Måge 1k. Bagenkop havn den 25. november 2022.

Kaspisk Måge 1k. Bagenkop havn den 25. november 2022.

Kaspisk Måge 1k. Ofte søger man efter den røde tråd i en bestemmelse her er det dog den grønne tråd som afslutter gennemgangen af kendetegnene på en 1k Kaspisk Måge….. undervingerne.  Bagenkop havn den 25. november 2022.