GÆTTEFUGL DEN 20. NOVEMBER 2022.

Laila og jeg tog en mindre tur rundt omkring Botofte og Spodsbjerg havn…. Der var ingen overraskelser ud over et meget smukt og koldt vejr. Omkring Boftofte var der en flok på 250 Stillits/Grønirisker og ved Løkkeby en næsten ren flok på 70 Stillitser. De to respektive steder bød også på en enkelt Rød Glente. Ved Spodsbjerg havn spottede Laila et par fine Silkehaler som turens højdepunkt. Det blev til en gættemåge i Spodsbjerg havn som man kan øve sig på når man ser billederne til denne tekst…. Kan man ikke bestemme den er jeg faktisk temmelig skuffet !!!!. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kom så kære læsere…. allerede her burde den kunne bestemmes. Spodsbjerg havn den 20. november 2022.

Så nu skal den bestemmes rigtig ellers læner man sig op en regulær skideballe og man mister retten til at lave snobrød en hel uge. Spodsbjerg havn den 20. november 2022.

Godt gået, jeg var helt rolig… Alle kunne selvfølgelig genkende den nye faste 3k Kaspiske Måge… Her på siden vinder man hverken det ene eller det andet… Der er dog mulighed for at må slå min græsplæne og rense mellem fliserne hvis man skulle komme forbi. Spodsbjerg havn den 20. november 2022.