LIDT MERE AF DEN RASTENDE 3K KASPISKE MÅGE I SPODSBJERG DEN 18. NOVEMBER 2022.

Det overrasker mig lidt der ikke er ankommet lidt flere Kaspiske Måger med den østenvind der har hersket på det seneste. Dog kan det hænge lidt sammen med at flere fiskere er blevet hjemme og derved ikke har fået trukket nogle fugle med hjem til havnene. Især begynder jeg at savne nogle 1. vinter fugle som der heller ikke var mange af i 2021. Langeland har for alvor ikke haft særlige mange ungfugle siden rekordåret 2020. Jeg tror umiddelbart ikke det skyldes dårlige ynglesæsoner, det skal nok snare findes i at fiskeriet næsten er ved at stoppe totalt på Langeland. Det bliver spændende at følge artens udvikling de kommende år….

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 3k. Fuglen fra den 15. november 2022 var atter inde i havnen i dag. I modsætning til ved det første besøg var den mere samarbejdsvillig i dag. Spodsbjerg havn den 18. november 2022.

Kaspisk Måge 3k. I denne dragt har jeg altid syntes at arten tager sig bedst ud. Spodsbjerg havn den 18. november 2022.

Kaspisk Måge 3k. Heldigvis var der lidt sol mens jeg var i havnen. Spodsbjerg havn den 18. november 2022.