CHRØ – DAG 27 DEN 29. OKTOBER 2022.

Den smukke og varme sommerdag fra i går var i dag blevet til en kraftig blæsende dag…. Det betød ingen fugle i krattene og ingen ringmærkning. Det gav dog mig en undskyldning for at “nøjes” med at tjekke mågerne for om der var lidt Kaspiske Måger imellem. Jeg havde held med at finde 2 1k fugle, hvoraf den ene var lidt interessant. Den så utrolig mørk ud i hånden, det lignede flere gange at der slet ikke var et “vindue”. Undervingerne var også ret mørke i flere vinkler så en spændende fugl at bruge lidt tid på. Selv om øen som sagt var tom for fugle så fik jeg presset en Fjeldvåge, Vandrefalk (den faste adulte) samt en Gransanger ud af dagen.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 1k. Dagens interessante fugl. ChrØ den 29. oktober 2022.

Kaspisk Måge 1k. Bemærk de ret mørke undervinger som denne fugl fremviser i denne vinkel. ChrØ den 29. oktober 2022.

Kaspisk Måge 1k. Vingen kan næsten ligne det man ser hos en Sildemåge, dog kan man erkende at der er lidt lyst på de indre håndsvingsfjer. ChrØ den 29. oktober 2022.

Kaspisk Måge 1k. Det er næsten svært at forstå at det drejer sig om samme fugl som på de første 3 fotos, nu ses pludselig et ret tydeligt vindue samt ret normale lyse undervinger. ChrØ den 29. oktober 2022.

Kaspisk Måge 1k. Dagens anden ungfugl ser noget mere klassisk ud. ChrØ den 29. oktober 2022.

Kaspisk Måge 1k. Undervingen på dagens anden fugl var lige som den skal være og lyst sådan op i alle vinkler. ChrØ den 29. oktober 2022.

Kaspisk Måge(r) 1k. Billedet her giver et godt indtryk af undervingerne mod den lyse himmel da jeg var heldig at få dem sammen. ChrØ den 29. oktober 2022.