CHRØ – DAG 11 DEN 13. OKTOBER 2022.

En dag der “lugtede” lidt mere end de seneste mange dage af fugl. Især var der en del Drosler rundt omkring på Øen mest spændende var en Ringdrossel. Det blev til endnu en Stor Tornskade da vi havde en indtrækkende ved fodboldbanen. Det er ret hyggeligt at se en del af denne art som jeg ellers oplever bliver mere og mere sjælden. Til aften hørtes en kaldende Sibirisk Gransanger ved Brillerne, hvilket giver håb om mere øst fra i den kommende tid. Ellers blev det også til 8 Traner samt 2 Kaspiske Måger hhv. 1 2k og 1 1k.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Stor Tornskade. En fantastisk fugl som var tæt på at blive snuppet af en Tårnfalk…. ChrØ den 13. oktober 2022.

Stor Tornskade. Vi tjekkede selvfølgelig for om der var noget at “hente” i denne fugl, men den var meget typisk. England har netop haft deres første fund af Homeyeri, en race jeg også havde ved Spodsbjerg i 2016 (læs mere om den her på bloggen). En pallidirostris ville også være i høj kurs. ChrØ den 13. oktober 2022.