CHRØ – DAG 4 DEN 6. OKTOBER 2022.

Østersøen viste for alvor tænder i dag og det var ikke nemt at støve noget op…. Laila viste dog igen vejen frem hvordan sådan en dag skal reddes med hjemmebagt æblekage og friskbagt franskbrød. Jeg forsøgte mig med lidt havobs hvilket ikke var den store oplevelse. Der kom blot nogle ganske få Alke mens der var en lind strøm af Stormmåger. Der var atter lidt Kaspiske Måger at hygge sig med, det blev til 4 fugle fordelt på 2 adulte, 1 4k og 1 2k. En enkelt adult/subadult Sildemåge stod lidt langt ude på klipperne… i første omgang tog jeg den for en fugl med Vestlig oprindelse, men gætter alligevel på det godt kunne være en Baltisk Sildemåge. En enkelt Dværgfalk sås om eftermiddagen henover Møllehuset. I morgen skulle der atter være lidt vind, men heldigvis ser det i  weekenden lidt bedre ud…. og vi er så klar.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Baltisk Sildemåge adult/subadult ?. ChrØ den 6. oktober 2022.