SØNDAGSARBEJDE OG KASPISKE MÅGER SPODSBJERG HAVN DEN 18. SEPTEMBER 2022.

Da mit selvvalgte søndagsarbejde på museet var slut gik turen straks op til Spodsbjerg havn for at tjekke mågerne igennem. Da jeg ikke nåede forbi i går var jeg selvfølgelig spændt på hvad der var i dag. Der var ok med med store måger men få Kaspiske Måger. Men alligevel var jeg godt tilfreds da det blev til en ny 2k Kaspisk Måge samt 2 1k hvoraf den ene var ny. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 2k. Det var en af de mere smukke 2k fugle. Spodsbjerg havn den 18. september 2021.

Kaspisk Måge 1k. En af de mere udfordrende fugle at bestemme…. Stemmen var Kaspisk, undervingerne i den mere mørke ende og tertialerne lidt spøjse. Jeg lader det være op til læserne selv at afgøre hvad man ville kalde sådan en fugl. Spodsbjerg havn den 18. september 2022.