DEJLIG DAG SOM BØD PÅ KASPISKE MÅGER OG EN ROTTE – LANGELAND DEN 16. SEPTEMBER 2022.

Langeland blev atter vendt i dag af Laila og jeg…. Vi prøvede lidt forskellige steder vi normalt ikke kommer. Det gav dog ikke meget andet end Havørn og Rød Glente omkring hhv. Tranekær og Lejbølle. Ved Hou Norstrand var der lidt vadefugle i form af Brushøns, Stor Præstekrave og Islandsk Ryle. Inden vi vendte snuden hjem tjekkede vi Spodsbjerg havn for Kaspiske Måger hvilket gav 5 gengangere i form af 2 3k, 1 2k og 2 1k. Det sjoveste var dog en lille fed Rotte i havnen der blev helt bange da vi kom for tæt på.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Stor Præstekrave 1k. Denne ungfugl var påfaldende lille samt virkede stump bagtil. Hou Nordstrand den 16. september 2022.

Islandsk Ryle 1k. Der blev holdt godt øje med os. Hou Nordstrand den 16. september 2022.

Kaspisk Måge 1k. Selv den Kaspisk Måge holdte øje med Rotten. Spodsbjerg havn den 16. september 2022.