LIDT MIDTFYNSKE SOMMERFUGLE DEN 17. JULI 2022.

Længe havde jeg haft lyst til en tur rundt i skovene ved Ravnholt…. Vejret var dejlig varmt og der var ganske fint med sommerfugle. Især var det de mindre dyr der imponerede i dag. Nældesommerfuglene var overalt, men jeg var dog også glad for at se en del Blåhaler samt Det Hvide W. Især sidstnævnte imponerede og var forbavsende nem at finde, den plejer jeg ellers at have lidt problemer med men åbenbart ikke i dag. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Det Hvide W. Jeg havde en af mine bedste dage med arten nogensinde i dag… De fleste dyr var noget slidte, her er der dog en ganske fin en. Ravnholt den 17. juli 2022.

Blåhale. De fleste dyr lå højt oppe i trækronerne, jeg var dog heldig at se et enkelt dyr raste en kort periode. Ravnholt den 17. juli 2022.

Nældesmommerfugl. Arten havde en rigtig fin dag, samlet så jeg 20+. Ravnholt den 17. juli 2022.