“BAD BOY” – KASPISK MÅGE 3K LØKKEBY DEN 10. JULI 2022.

Dagens overskrift er nok lidt inspireret af dagens ene finalist i dagens Wimbledon finale  – Nick Kyrgios…. Mens jeg sad og nød lidt måger samt stranden ved Løkkeby og alt var idyl kom der et gennemtrængende vræl fra himlen… En Kaspisk Måge 3k (A) havde meldt sin ankomst og stemningen var pludselig mere aggressiv. Den landende på en bundgarnspæl og viste straks at den ikke fandt sig i ret meget…. Ret utroligt den måde den indtog scenen på og straks ville have noget af det brød jeg gav til de andre fugle. Fuglen var en jeg havde fundet for nogle få dage siden i Spodsbjerg havn men ikke set siden. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 3k (A). Måske ikke svigermors drøm, men der er karisma og power når en sulten Kaspisk Måge indtager scenen. Løkkeby den 10. juli 2022.

Kaspisk Måge 3k (A). Der er fuld styrke på kaldet og det ligner slet ikke det man høre fra vores lokale måger. Løkkeby den 10. juli 2022.

Kaspisk Måge 3k (A). Fuglen er i fuld gang med at fælde. Løkkeby den 10. juli 2022.

Kaspisk Måge 3k (A). Lange ben, boa, hvide undervinger og sort øje gør det til en nem fugl at bestemme sikkert. Løkkeby den 10. juli 2022.

Kaspisk Måge 3k (A). Den fik ikke al maden med sig i første forsøg. Løkkeby den 10. juli 2022.

Kaspisk Måge 3k (A). Spændende at se hvordan dragten udvikler sig. Spodsbjerg havn den 10. juli 2022.

Kaspisk Måge 3k (A). Den mest faste Kaspisk Måge af de 3k fugle der holder til i Spodsbjerg området. Denne fugl er altid den første der kommer når jeg kommer kørende ind i havnen. Jeg ved ikke helt om det er min bil eller de pivende bremser den kan genkende, men den ved der er mad når jeg kommer forbi. Uden jeg er helt sikker er ret overbevist om at dette indvid har været fast i området siden den ankom som 1k om efteråret. Den har samme bevægelsesmønster og de samme vaner som en anden fugl….. Jeg vil på et tidspunkt ud fra mine andre billeder forsøge om jeg kan stykke noget samme. Spodsbjerg havn den 10. juli 2022.