DET ER VED AT VÆRE TID TIL DE FØRSTE JUVENILE KASPISKE MÅGER – OG JEG KAN KNAP VENTE DEN 6. JULI 2022.

Juli måned har udviklet sig lidt som juleaften for mig da jeg næsten ikke kan vente med at se den første juvenile Kaspiske Måge på Langeland. Sidste år var en slem skuffelse da det kun blev til en juvenil i hele juli måned !!, da jeg havde en i Kelds Nor den 31. juli 2021. De første burde allerede kunne ses, dog har jeg endnu ikke set nogen. Jeg håber juli 2022 bliver lidt mere festlig men nogle fine fugle… nedtællingen er startet.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge (A) juvenil. Her ses en meget smuk ungfugl i selskab med Sølvmåger. Spodsbjerg den 2. august 2021.

Kaspisk Måge (A) juvenil. Bemærk den specielle hovedfacon samt hvor lille hovedet er i forhold til kroppen. Spodsbjerg havn den 2. august 2021.