ET PAR SMUKKE JUVENILE/1.VINTER KASPISKE MÅGER FRA EFTERÅRET 2021 DEN 6. MARTS 2022.

I et forsøg på at få styr på de mange fotos af Kaspiske Måger som jeg især så i 2020 og 2021 på Langeland faldt jeg lige over disse 2 meget smukke ungfugle fra Spodsbjerg havn den 13. september 2021 da jeg arbejdede med mit billedemateriale idag. Det er helt rart når der i øjeblikket ikke er særlig mange Kaspiske Måger  på Langeland, at man bare kan fordybe sig lidt i de mange tusinde billeder jeg har fået skudt ved tidligere lejligheder. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge juvenile/1.vinter (A). Jeg følte mig ofte lige så populær hos mågerne som en hjemismand må gøre en varm sommerdag…. Det virkede ofte som de straks vidste at der var brød til dem når min lille grønne bil med de pivende bremser rullede ind i havnen….Ofte ud af ingenting væltede det frem med måger fra nær og fjern. Spodsbjerg havn den 13. september 2021.

Kaspisk Måge juvenil/1.vinter. Jeg ser frem til at det atter vælter med måger i de Langelandske havne. Spodsbjerg havn den 13. september 2021.