ADULT HVIDVINGET MÅGE ….HMMMMMM, SKAGEN HAVN DEN 23. FEBRUAR 2022.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Hvidvinget Måge adult. Denne fine fugl blev fundet om eftermiddagen ude på den vestlige stenmole ved indsejlingen i Skagen havn af Karsten Klausen. På afstand så den fuldstændig klassisk ud, svingfjerene fremstod helt hvide. Skagen havn den 23. februar 2022.

Hvidvinget Måge adult. Vi fik lokket fuglen tættere på med brød og selv om den kun kom forbi kort fik jeg skudt lidt fotos af den i flugt. I felten bemærkede jeg intet mørkt. Men når jeg forstørre fotoet (samme som ovenstående) virker det som om der er en ret mørk kant på yderfanen af p10…. I skrivende stund er jeg litteraturløs og kan derfor ikke eftertjekke om der kan være gemt noget svagt tegnet Kumliens i denne fugl. Skagen havn den 23. februar 2022.