LAILA FANDT MIN YNGLINGSFUGL PÅ LANGELAND DEN 19. FEBRUAR 2022.

Efter en stormfuld nat, hvor vinden havde tæsket løs på Øhavet tog vi først på formiddagen afsted til Langeland for at se om stormen havde bragt noget spændende med sig. Bagenkop havn bød ikke på nogen måger, så vi kørte straks til Klise Nor da vi på havet ud for Noret kunne se en del fødesøgende Måger. Heller ikke mellem dem var der noget, men i selve Klise Nor rastede en 2k Ride. Da det fortsat var temmelig blæsende fra en vestlig retning blev vi enige om at snuppe østkysten hjem i håb om en Hvid Vipstjert. Den fandt vi nu aldrig men det gjorde ikke spor da Laila ved Påø enge fandt vores første Sortstrubet Bynkefugl i år i stedet for. Den var ret tillidsfuld og kunne nydes rigtig fint. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Sortstrubet Bynkefugl. Så var min ynglingsfugl atter på Langeland – tak til Laila for denne fine fugl. Påø enge den 19. februar 2022.

Sortstrubet Bynkefugl. Et fint varmt eksemplar. Farven varierede dog alt efter om der var sol eller ikke sol på den. Påø enge den 19. februar 2022.

Sortstrubet Bynkefugl. Dejligt den breder sig, så det ikke kun er en specialitet man skal til vestkysten for at se. Påø enge den 19. februar 2022.

Sortstrubet Bynkefugl. Håber på der vil komme lidt ynglefugle på øen i år…. denne her fugl er nok bare en gennemtrækker da den er ankommet relativ tidligt. Påø enge den 19. februar 2022.