ALT VED DET GAMLE – SORTHOVEDET MÅGE FORTSAT PÅ PLADS VED DREJET DEN 18. FEBRUAR 2022.

Inden stormen Nora skulle ramme Sydfyn og Langeland nåede jeg sammen med Laila en lille tur rundt omkring Rudkøbing og Spodsbjerg området. Selv om regnen stod ned fik vi set lidt fugle blandt andet en skøn flok på 465 Blisgæs ved Ny Skrøbelev inden vi genså den faste adulte Sorthovedet Måge ved Drejet syd for Spodsbjerg havn. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Sorthovedet Måge adult. (Arkiv). Da det regnede helt skørt i dag må det blive et foto fra et tidligere besøg. Fuglen har nu rastet her siden den 18. januar 2022 hvor jeg fandt den første gang i det nye år. (Se tidligere omtale omkring muligheden for at det er samme fugl der har rastet her endnu længere tid her på bloggen den 31. december 2021). Drejet den 11. februar 2022.