DE LOKALE – DE AFLÆSTE HÆTTEMÅGER I SVENDBORG DEN 9. FEBRUAR 2022.

Jeg troede ellers kun vi havde Sfb (Svendborg forenede boldklubber her i byen, men nu har vi fået en ny spiller i byen Sfm (Svendborg forenede måger) !!. De 7 farvemærkede Hættemåger jeg aflæste i går den 8. februar 2022 var alle mærket i sidste år ved Caroline Amalielund i udkanten af byen. Ud af de 7 farvedemærkede fugle var der kun 2 der var blevet aflæst en enkelt gang og det var i begge tilfælde her i Svendborg. Alligevel utroligt med så få genmeldinger efter et helt år med så tydelige ringe om benet. Da jeg i går både havde en finsk og tysk ringmærket fugl i mellem kan det tyde på at de måske er fugle der yngler andre steder end Danmark.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Hættemåge adult (V34Y). I England kaldes Norwich City fra PL “The Canaries” og de har endda denne fugl i deres logo… Måååskeee vi skal til at kalde de lokale drenge i Sfb “Hættemågerne”…. ikke sikker på det sælger flere billeter !!. Svendborg Lystbådehavn den 9. februar 2022.