DER VAR KÆRLIGHED I LUFTEN – LIVSGLADE TRANER OG ATTER SORTHOVEDET MÅGE PÅ LANGELAND DEN 24. JANUAR 2022.

Det var atter tid til at dyrke hjemmebanen efter en herlig dag i Hanstholm i går. Turen gik derfor selvfølgelig til Langeland, hvor vi satsede på at de udsædvanlige høje varmegrader (8-10 grader) for årstiden ville bringe noget forårsstemningen med sig. Ved Tranekær fik vi fuld valuta for pengene… Det lokale Trane par som allerede er ankommet dansede og sang som om det var marts/april…. En tur til Langeland indbefatter altid mindst et tjek af en havn, så vi tjekkede lige Spodsbjerg havn…uden at vi fik meget ud af det. Inden vi kørte hjem gik turen også forbi Drejet… Den første fugl vi opdagede var en adult Sorthovedet Måge om stod så fint midt på vejen helt alene… Det var den samme fugl som jeg så som årets første Sorthovedet Måge på Langeland den 18. januar 2022 samme sted. Ellers var der igen 10 Sandløbere plus en indtrækkende Havørn. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Trane(r). Det lokale par var i total i dansehumør, uden det dog imponerede en af de “vilde” heste. Tranekær den 24. januar 2022.

Sorthovedet Måge adult. Hvor heldig har man lov til at være…. Den stod som den eneste måge midt på vejen. Drejet den 24. januar 2022.

En dejlig glad Laila laver “trutmund” efter fotografen som belønningen for de to nye årsarter han kunne fremvise i dag. Tranekær den 24. januar 2022.