VAVS HOLDER JUL I SPODSBJERG HAVN DEN 24. DECEMBER 2021.

Inden den gode julemad og familiekomsammen nåede jeg lige at vende Spodsbjerg havn…. Jeg var heldig det lige passede med der kom ind enkelt kutter ind med lidt måger efter sig. Jeg kunne hurtigt se der hang en adult Kaspisk Måge (A) bag den og så var det bare med at finde ud af om det var en jeg havde set før eller ej. Heldigvis stillede den sig på en bundgarnspæl lige i indsejlingen til havnen og jeg kunne straks genkende den uden besvær, da det var den ringmærkede VAVS der var kommet tilbage. Jeg havde ellers ikke set noget til den siden den havde været i området i perioden den 12. til den 14. december 2021. Så en fin fugl lige at sige god jul til. Desværre er de faste 1k og 2k fugle ikke inde i øjeblikket, mærkeligt de alle pludselig er væk.

Aflæsning af Kaspisk Måge (VAVS).

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Så er der atter fugle at tjekke. Spodsbjerg havn den 24. december 2021.

Kaspisk Måge 5k. VAVS var atter tilbage i Spodsbjerg efter 10 dages fravær. Spodsbjerg havn den 24. december 2021.