JULESNE I HAVNENE OG RESTEN AF LANGELAND DEN 23. DECEMBER 2021.

Da det begyndte at sne her i Øhavet i dag tænkte jeg det er et tegn fra guderne…. og jeg ønskede at Laila og jeg måtte finde en masse måger på vores lille tur rundt til Bagenkop og Spodsbjerg havn. Desværre havde jeg været uartig igen igen 2021, så hverken nissen eller guderne gav en tidlig julegave til os. I den sydlige havn var den adulte polske mærkede P451 Kaspiske Måge (A) dog fortsat på plads og det samme var den pt ret faste 3k Cactus. Spodsbjerg havn var næsten helt uden måger, hvilket har præget havnen de sidste mange dage. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge adult (A) P451 lader til at være blevet glad for Bagenkop havn, hvor den har rastet siden den 19. december 2021. Bagenkop havn den 23. december 2021.

Cactus 3k. Denne interessant fugl har under sit snart 2 årige ophold i Bagenkop havn været en meget forsigtig fugl og slet ikke været så aggressiv som  mange andre af mågerne. Det er meget spændende for mig at kunne følge flere individer under deres ophold i havnen og opleve deres vaner og personligheder… Især denne her holder jeg meget af. Bagenkop havn den 23 december 2021.