DER VAR IKKE MEGET AT KOMME EFTER DENNE EFTERMIDDAG I SPODSBJERG HAVN DEN 17. DECEMBER 2021.

Det blev kun til nogle få timer i dag i Spodsbjerg havn, men jeg burde være kørt efter få minutter…. der kom aldrig gang i den. Vejret var rigtig tungt og diset og til sidst kom der også lidt finregn. Der var næsten ingen måger hjemme i dag og dagens to kuttere der kom ind inden det blev helt mørkt trak ikke noget med sig.  Den ene havde dog mange måger efter sig, men det virkede som om fuglene var nervøse for at komme med ind og de smed sig langt til havs og var derfor umulige at tjekke. Hårdt presset fik jeg dog 2 Kaspiske Måger ud af det som begge var gengangere hhv. 1 2k (ikke den faste, men den der blev nr. 200 i år.) samt 1 1k som er meget fast. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 1k (A) (Arkiv). Da billederne var meget kedelige i dag bliver det et arkivfoto af den 1k som var inde. Spodsbjerg havn den 15. december 2021.