LIDT SVAR PÅ SILDEMÅGEN FRA ORMSTRUP OG DEN KASPISKE MÅGE MED SORT I P3 DEN 16. DECEMBER 2021.

Folk har ikke stået i kø for at give deres bud på hvad de tænker om den adulte Sildemåge fra Ormstrup den 7 december 2021 samt den meget spændende adulte Kaspiske Måge med sort i p3 i Spodsbjerg havn i går den 15. december 2021. Hans Larsson “min ven i nøden” har dog svaret på de 2 måger… Sildemågen mener han er ganske fin som Baltisk Sildemåge mens han mener at den Kaspiske Måge er en Kaspisk Måge med maksimalt sort i hånden. Sidstnævnte er nok den mest interessant Kaspiske Måge for mig i år på Langeland, da det er første gang jeg har set en med denne håndtegning. Ud fra litteraturen tyder det på det måske er en fugl som tilhøre nogle af de mest østlige fugle. Spændende at en arten man har set så mange af kan blive ved med at overraske og give blod på tanden til at tjekke mange flere.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Baltisk Sildemåge adult. Stor tak til Hans Larsson for at dele ud af hans viden. Ormstrup den 7. december 2021.

Kaspisk Måge (A) For mig årets mest spændende Kaspiske Måge på Langeland. Bemærk at der er sort i p4 og p3. Spodsbjerg havn den 15. december 2021.