NEDTÆLLINGEN ER I GANG DEN 2. DECEMBER 2021.

Inden jeg kørte hjemmefra i dag lå det i kortene at Bagenkop havn ville være tom for måger efter det vejr vi havde været igennem… Jeg tog dog alligevel et hurtigt tjek og lavede en håndbremsevending i havnen og kunne konstatere der var mega tomt. Spodsbjerg havn bød straks på 3 faste Kaspiske Måger (A) hhv. 1 2k og 2 1k. Jeg hang dog ud til der næsten ikke var mere lys og det var en god plan, da der kom en ny 1k fugl (A) ind og stillede sig på stenmolen. Så selv om det nok var lige i overkanten at kæmpe så hårdt for en enkelt fugl, så pyntede den på min årsliste og jeg kom et skridt nærmere de 200 (A) fugle i 2021.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 1k (A). I det sidste lys fremstod undevingerne mere mørke end de var i virkeligheden. Spodsbjerg havn den 2. december 2021.