ENDNU EN LANG DAG MED MÅGERNE DEN 27. NOVEMBER 2021.

Endnu engang er jeg kommet lidt bagud med bloggen, men det er ikke altid nemt at nå det hele. Den 23. november 2021 var heldig at have tidligt fri fra arbejde, så lidt over middag gik turen til Spodsbjerg havn hvor jeg blev resten af dagen. Der var igen 3 faste Kaspiske Måger (A) måger at kigge på ved ankomsten, det drejede sig om 1 2k og 2 1k. Kort tid efter genfandt jeg den adulte (A) fugl med den brækkede vinge som jeg opdagede den 22. november 2021. Jeg kunne desværre ikke få fat i den og forkorte dens lidelser, men den holder ikke længe hvis den ikke snart får noget at spise. Kort før mørket lukkede og slukkede fandt jeg endelig en ny Kaspisk Måge (A) for sæsonen, det drejede sig om en 1k fugl.  Ellers bød havnen på 8 overflyvende Snespurve samt en 1 Misteldrossel. På vejen hjem havde jeg på Tåsinge i lygteskæret en  Skovhornugle der fløj ud foran min bil, hvilket blot er min anden på Øen nogensinde.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 1k (A). Dagens nye fugl.  Spodsbjerg havn den 23. november 2021. 

Kaspisk Måge 1k (A). Bemærk meget kraftigt halebånd. Dagens nye fugl var et ret mørkt eksemplar som jeg iøvrigt lige fik Hans Larsson til at kigge på. Spodsbjerg havn den 23. november 2021.

Kaspisk Måge 1k (A). Hvad mon den tænker på….. Spodsbjerg havn 23. november 2021.