FORSINKET OPFØLGNING PÅ DE LANGELANDSKE KASPISKE MÅGER DEN 22. NOVEMBER 2021.

På grund af arbejde og ferie er jeg kommet lidt bagefter med at få opdateret bloggen samt mit seneste besøg på Langeland… det skal selvfølgelig indhentes. I forbindelse med et lynbesøg i Spodsbjerg havn sidst på dagen den 17. november 2021 fik jeg set 3 1k (A) Kaspiske Måger som alle var meget faste gengangere. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge (A) 1k. Denne fugl er altid lidt forsigtig når der kæmpes om maden og holder sig altid lidt udenfor “slagmarken”… Så det kræver lidt evner fra min side at sørge for at den også får lidt af det brød jeg medbringer. Spodsbjerg havn den 17. november 2021.

Kaspisk Måge (A) 1k. I modsætning til den anden fugl på det første foto er denne her mere klar til at gå i kampen for maden… Meget interessant at se hvor forskellige deres personlighed er. Spodsbjerg havn den 17. november 2021.