DET VAR SIMPELTHEN BUNDEN I DAG DEN 9. NOVEMBER 2021.

Efter arbejde kunne jeg lige nå at køre en hurtig runde og få tjekket både Spodsbjerg og Bagenkop havn…. Men det var godt nok tyndt hvad der kom ud af de anstrengeler… Det blev kun til en enkelt 1k (A) Kaspisk Måge i Spodsbjerg havn som var en genganger. Det var faktisk lidt overraskende, især da en sydlig vind som der herskede i dag tit godt kan give lidt friske fugle til havnene. Så det blev en af de dage der bare skal glemmes og så er det ellers bare op på hesten igen.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 1k (A). Denne fugl har fortsat problemer med sin ene fod, benet er er slet ikke kommet frem under landingen. Spodsbjerg havn den 9. november 2021.

Svartbag adult. Den var frygtelig irriteret på Hættemågen som hele tiden lurede på om den kunne snuppe lidt raster. Den jagtede den flere gange væk uden det dog gjorde indtryk på Hættemågen. Bagenkop havn den 9. november 2021.

Svartbag adult. Der blev talt med store bogstaver….. Bagenkop havn den 9. november 2021.