REGNVEJSTUR TIL SPODSBJERG HAVN DEN 4. NOVEMBER 2021.

Da regnen var lidt aftagenden sidst på formiddagen så måtte jeg bare afsted til Spodsbjerg havn for at tjekke mågerne. De var meget samarbejdsvillige og hurtigt havde jeg 4 (A) Kaspiske Måger hhv. 1 2k og 3 1k som alle var gengangere…. Men alleryderst på molen i lystbådehavnen opdagede jeg endnu en 1k (A) og med den opførelse lugtede det af en ny fugl. I skop så det lovende ud og da jeg endelig kom over til den var det nemt at se det drejede sig om en ny fugl for 2021. Det var et meget stort og kraftigt eksemplar så efter al sandsynlighed en han. Efter et par timer havde jeg fået nok af vejret og vendte næsen hjem.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 1k (A). Dagens nye fugl var et velvoksent eksemplar og var efter al sandsynlighed en han. Spodsbjerg havn den 4. november 2021. 

Kaspisk Måge 1k (A). Undervingerne er bare lige efter bogen. Spodsbjerg havn den 4. november 2021.