ØSTDANSK EFTERÅR NÅR DET ER SMUKKEST DEN 24. OKTOBER 2021

Vejret var helt fantastisk i dag og det samme var farverne på træerne og himlen… man blev helt høj af det. Laila og jeg tog en tur til Hou Nordstrand hvor det ikke dog ikke væltede med fugle. Men vi nød alligevel en fin indtrækkende adult han Blå Kærhøg samt et meget sent eksemplar af Storplettet Perlemorsommerfugl… Vi tjekkede flere steder langs østkysten uden det store held inden vi nåede det sidste stop i Spodsbjerg havn. Her var der meget få måger inde og det blev kun til 1 1k (A) Kaspiske Måge som var en af de faste gengangere samt en enkelt Hvid Vipstjert.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Storplettet Perlemorsommerfugl. Dagens overraskelse var denne sommerfugl. Hou Nordstrand den 24. oktober 2021.

Kaspisk Måge 1k (A). Så bliver undervingerne ikke bedre. Spodsbjerg havn den 24. oktober 2021.