REGN OG BLÆST GAV EN ENKELT NY I SPODSBJERG HAVN DEN 20. OKTOBER 2021.

Egentlig burde jeg være blevet hjemme, men måtte lige have lidt frisk luft og et hurtigt havnekig i Spodsbjerg. Der var først på eftermiddagen næsten total tomt i havnen. Men efter en times tid kom den 1k Kaspiske Måge (A) med en knækket fjer i venstre vinge ind for at raste. Det så længe ud til at blive den eneste jeg skulle se, men til alt held kom der en ret særpræget 1k (A) trækkende ude over havet. Den kunne pga. af et hvidt felt i venstre vingen tæt ved kroppen straks bogføres som en ny fugl. Så 1 ny ud af 2 fugle er da helt klart godkendt på en dag hvor jeg hurtigt vendte snuden hjem.. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 1k (A). Arkivfoto. “Kend den på knækket”. Spodsbjerg havn den 19. oktober 2021.