LIDT MERE AF DEN MULIGE ØSTLIGE GULE VIPSTJERT VED GRENÅ DEN 20. OKTOBER 2021.

Jeg har fået fremkaldt yderligere lidt fotos af den mulige Østlige Gule Vipstjert som jeg var oppe og se sammen med Laila i Grenå havn for et par dage siden. Der kommer nok til at gå et godt stykke tid før DNA svaret dukker op, men i mellemtiden kan man sidde og kigge lidt på billederne og se om man kan “knække” den som feltornitolog. Selv synes jeg det er sjovt at prøve sig selv af, når der dukker interessant fotos op af forskellige tvillingarter på nettet som fx. de “Sibiriske Bynkefugle” eller “Isabellatornskader”. Især disse to arter er jeg ret overbevist om vil blive bestemt ret sikkert uden DNA inden for få år.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Mulig Østlig Gul Vipstjert. Grenå den 18. oktober 2021.

Mulig Østlig Gul Vipstjert. Grenå den 18. oktober 2021.

Mulig Østlig Gul Vipstjert. Grenå den 18. oktober 2021.