POSEN VAR GODT RYSTET DEN 27. SEPTEMBER 2021.

Jeg snuppede nogle eftermiddags/aftentimer i Spodsbjerg havn og det gav 6 (A) Kaspiske Måger. Selv om antallet mindede lidt om det jeg plejer at se var der 2 nye samt nogle der ikke har været inde længe. Skægt som det sommetider kan variere fra dag til dag. De nye fugle var 1 2k samt 1 1k, mens gengangerne var 1 2k og 3 1k.  Der var atter en interessant 1k Sildemåge inde og raste…. som jeg lige må tænke lidt over samt høre andres mening om. Ellers skete det ikke meget mens jeg var i havnen, der kom dog flere flokke af trækkende Pibeænder ude i disen.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 2k (A) Denne nye fugl kom ind lige før jeg kørte hjem. Spodsbjerg havn den 27. september 2021.

Kaspisk Måge 2k (A). En af de meget stationære fugle der dog kan forsvinde i op til en uge eller to… Jeg er dog aldrig i tvivl når den er tilbage, den har en meget fin Kaspisk Måge stemme samt bevæger sig i det samme mønster rundt i havnen… meget konservativ fugl. Spodsbjerg havn den 27. september 2021.

Kaspisk Måge juvenil/1k (A). Denne har jeg ikke set siden den 18 september 2021 i havnen. Det krævede dog lige et ekstra grundig kig i mit “forbryderalbum” for at knække den med sikkerhed selv om jeg havde det på fornemmelsen. Spodsbjerg havn den 27. september 2021.

Sildemåge 1k. Flere gange mindede hovedfaconen lidt om noget Kaspisk Måge… sgu da lidt bøvlet. Spodsbjerg havn den 27. september 2021.