TILBAGE HOS DE KASPISKE MÅGER PÅ LANGELAND DEN 25. SEPTEMBER 2021.

Jeg havde ikke tjekket mågerne i et par dage, så det var skønt at være tilbage i Spodsbjerg havn. Det blev en spændende dag (er det faktisk hver gang synes jeg) da der var udfordrende måger inde. I den mere nemme ende var 4 (A) Kaspiske Måger hhv. 1 adult, 1 2k og 2 1k, den adulte fugle var ny for sæsonen og en af de meget få gamle fugle fra efteråret. De øvrige 3 fugle var gengangere. Derimod var 2 Cactus-(typer) ikke så nemme at blive kloge på det drejede sig om en 1k og en 2k. Den unge fugl (1k) kaldte som en typisk Kaspisk Måge og må derfor nok være en ret sikker hybrid. 2k fuglen forsvandt desværre ret hurtigt, dog så halebåndet ret fint ud for en Kaspisk Måge, mens undevingerne var ret mørke. Da denne fugl forsvandt for hurtigt og jeg så for lidt på den vil jeg nøjes med at kalde den en mulig Cactus.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 1k (A). Så var aftensmaden klar. Spodsbjerg havn den 25. september 2021.

Cactus 1k. Spodsbjerg havn den 25. september 2021.

Mulig Cactus 2k. Spodsbjerg havn den 25. september 2021.