NÅEDE HELE VEJEN RUNDT DEN 21. SEPTEMBER 2021.

Tilføjelse den 27. september 2021. Har haft kontakt med Hans Larsson, som tror Sildemågen kan være en fejlfarvet intermedius.

Langeland blev atter gennemsøgt efter jeg havde fået fri og jeg nåede begge havnene. Bagenkop er bare ikke oppe i gear i år… Der er lidt Brøndby over det. Gået fra at være mester til at skrabe bunden… underligt at opleve så få måger i den sydlige havn. I dag blev det igen kun til den samme 1k Kaspiske Måge (A) jeg har set på mine seneste besøg der. Ved Baragge Nebbe så jeg en 1k nordtrækkende Kaspisk Måge (A) og det var en af de unge fra havnen, så altså også en genganger. I Spodsbjerg havn var det tyndet noget ud i de Kaspiske Måger. Her sås blot 4 fugle hhv. 1 2k og 3 1k  (A) som også alle var gengangere. Jeg blev dog reddet af en interessant 1k Sildemåge som jeg foreløbig har sendt rundt i det store mågeunivers vedrørende hvilken race den tilhøre. Har nogle af mine læsere et bud så hold jeg endelig ikke tilbage. Det var alt for i dag…. Ellers kan blot tilføjes at der nu regelmæssigt kan høres Skærepiber i havnene. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge juvenil/1k (A). Ingen kommentar, blot godt den ikke spiller dart !. Spodsbjerg havn den 21. september 2021.

Kaspisk Måge juvenil/1k (A). Som at se Storebror og Lillebror på tur. Spodsbjerg havn den 21. september 2021.

Sildemåge juvenil/1k. På det billede kunne den ikke voldsom store Sildemåge godt ligne en Baltisk Sildemåge. Spodsbjerg havn den 21. september 2021.

Sildemåge juvenil/1k. Men kan en Baltisk Sildemåge have så mørk en underside og ikke mindst undervinger ?. Så snart jeg høre fra andre bringer jeg en opdateringer under dette opslag. Spodsbjerg havn den 21. september 2021.