EN INTERESSANT DAG DEN 16. SEPTEMBER 2021.

Dagens tur med Laila til Langeland blev desværre ikke lige som vi havde håbet på da min bil fik problemer og atter måtte en tur på værksted. Men vi kom da videre i en reservebil og nåede derfor alligevel og få tjekket Baragge Nebbe samt Spodsbjerg havn. Ved Nebbe var der atter lidt vadefugle uden det dog var prangende. En ny juvenil/1k (A) trækkende Kaspiske Måge fik smilet frem hos os begge og gav en masse god ekstra energi til at tjekke havnen. I Spodsbjerg fandt vi 3 (A) Kaspiske Måger hhv. 1 2k som havde været fraværende nogle dage samt de 2 faste juvenile/1k. En juvenil/1k Cactus type eller meget afvigende Sølvmåge gav ekstra grå hår og mindede endnu engang om at ikke alle store måger kan bestemmes.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge juvenil/1k. (A) Spodsbjerg havn 16. september 2021.

Cactus/meget afvigende Sølvmåge juvenil/1k sammmen med bla. juvenil/1k Kaspisk Måge (A). Spodsbjerg havn den 16. september 2021.

Kaspisk Måge juvenil/1k (A) (baggrunden) i selskab med Cactus/meget afvigende Sølvmåge juvenil/1k (forgrunden). Måger som sidstnævnte gør man aldrig bliver træt af at blive udfordret af mågerne. Spodsbjerg havn den 16. september 2021.