EN LANG AFTENOBS VED SPODSBJERG DEN 13. SEPTEMBER 2021.

Jeg kom først afsted sent på dagen pga. andre pligter, men til gengæld blev jeg til solnedgang i Spodsbjerg havn. Jeg nåede dog et hurtigt smut til Baragge Nebbe inden jeg atter vendte tilbage til havnen. Ved Baragge Nebbe var der i dag meget få fugle på grund af højvande, det blev fx. ikke til en eneste vadefugle. Men 2 Rovterner (1 ad og 1 1k) som stod sammen og rastede på en sten var dog det hele værd. Den adulte var ikke den favemærkede med sender på ryggen. I havnen blev det kun til 3 Kaspiske Måger som alle var gengangere på trods af jeg blev til den bitre ende. Det drejede sig om 1 2k og 2 juvenile/1k, alle var A fugle.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge juvenil/1k (A). Et eftertænksomt øjeblik. Spodsbjerg havn den 13. september 2021. 

Kaspisk Måge juvenil/1k (A). Den anden juvenile fugl stod også lidt i sine egne tanker hertil aften . Spodsbjerg havn den 13. september 2021.