SØRGEKÅBE I MIN EGEN LILLE HAVE, TÅSINGE DEN 1. SEPTEMBER 2021.

Efter jeg i lang tid ikke havde brugt mine rødvinssnore til sommerfuglene så hang jeg 3 ud hertil morgen i min have…. Efter jeg havde haft en Sørgekåbe på Langeland i går, så var jeg atter tændt på at få den som matrikelart. Efter nogle timer kigger jeg ud af mit vindue og opdager at Det Hvide C sidder på en af snorene. Jeg skynder mig ud for at fotografere den og lige som jeg nærmer mig skræmmer jeg en Sørgekåbe op. Heldigvis lander den hurtigt igen og jeg kan faktisk nyde den mere eller mindre resten af dagen.  Det var svært at få armene ned igen efter missionen var lykkedes. Men det var vist også i dag den skulle findes, da der er meldt om store antal i det SØ Danmark. Det var årets 2. nye sommerfuglart til haven… tidligere på sommeren fik jeg Storplettet Perlemorsommerfugl. Næste projekt på være en Kirsebærtakvinge på matriklen.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Sørgekåbe. Ny art til haven… hold kæft jeg blev glad. Tåsinge den 1. september 2021.

Sørgekåbe. Nyder livet i min have. Tåsinge den 1. september 2021.

Sørgekåbe. Det blev en god dag. Tåsinge den 1. september 2021.

Sørgekåbe. Hvepsene var pågående og nysgerrige. Tåsinge den 1. september 2021.

Sørgekåbe. Denne smukke sommerfugl måtte finde sig i både hvepse og en ivrig fotograf. Tåsinge den 1. september 2021.

Sørgekåbe. En af sommerens højdepunkter i haven. Tåsinge den 1. september 2021.

Sørgekåbe. Tak for besøget. Tåsinge den 1. september 2021.