EN ENKELT NY JUVENIL KASPISK MÅGE I DAG PÅ LANGELAND DEN 12. AUGUST 2021.

Sidst på eftermiddagen tog jeg hele runden rundt og tjekkede både Bagenkop havn og Spodsbjerg havn plus Kelds Nor for Måger. Jeg bliver desværre atter nød til at gentage mig selv angående Bagenkop havn… her var så tooooooooooooomt. Kelds Nor var ikke meget bedre, her var der heller ingen måger og blot få vadefugle. Turens højdepunkt på den sydlige del var 2 Storplettet Perlemorsommerfugle i Bagenkop området.  Herefter var det med at komme til Spodsbjerg havn inden solen gik ned, da man nu nemt kan mærke dagene er blevet meget kortere. Her var der straks lidt mere at glæde sig over, da der var dukket en ny juvenil Kaspiske Måge op og den havde selskab af den anden juvenile fugl der har været her siden den 1. august 2021. Derudover blev det til 2 2k fugle (Baragge Nebbe og den seneste ankomne).

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge juvenil. Dette var den 5. juvenile fugl i Spodsbjerg havn i år, alle er registreret i august. Dagens nye fugl var den første juvenile i 5 dage. Samlet har sæsonen kun budt på 7 juvenile fugle (1 Kelds Nor som var den første for sæsonen (den 31. juli) 2021, mens den anden er fra Bagenkop havn (den 7. august)). Spodsbjerg havn den 12. august 2021.