JEG VIL HAVE FLERE FISK – LANGELAND DEN 10. AUGUST 2021.

Nu kan det være nok…. der var på intet tidspunkt i dag over 15 måger i Bagenkop havn…. Det virker helt skørt, det burde summe af vilde Havmåger. Der er ingen aktivitet i havnen, der må da være nogen der kan fortælle mig hvorfor der ingen fisk er i år…. Jeg køber hverken det er Sælerne eller Skarvernes skyld… det er alarmerende hvis alt er crashet… Turen syd på var desværre en tynd omgang og blev kun reddet af de 3 smukke Rovterner (1 ad plus 2 1k) der har taget ophold i Klise Nor. Spodsbjerg havn bød på 4 Kaspiske Måger ( 3 2k plus 1 juvenil) som alle var de samme som i går. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Rovterne adult. Den voksne fugl knoklede konstant mens de 2 dovne juvenile fugle bare stod og ventede på maden. Klise Nor den 10. august 2021.

Kaspisk Måge juvenil. Denne fugl har jeg nu registreret 4 gange i havnen siden den dukkede op den 1. august 2021. Spodsbjerg havn den 10. august 2021..