SOMMERFUGLE PÅ FALSTER DEN 6. AUGUST 2021.

En miniferie sammen med Laila på Falster i dagene den 2. til den 5. august 2021 blev bla. brugt at kigge lidt sommerfugle omkring Bøtø hvor vi havde vores sommerhus. Især da solen begyndte at skinne den 4. og den 5. august kom der gang i mange af sommerfuglene. Vi fik bla. set vores første Rødplettet Blåfugl (skulle kun kunne findes som strejfer på Falster i følge Dagsommerfugle i Danmark af Klaus Hermansen) samt ikke mindst vores første Sort Ildfugl i år. Sidstenævnte kan kun ses ved Bøtø, så dejligt vi fik den med i form af 2 stk.. 

Henrik Knudsen, Copyright.

Sort Ildfugl. Bøtø den 5. august 2021.

Almindelig Blåfugl. Her fanget i et intimt øjeblik. Bøtø den 4. august 2021.

Storplettet Perlemorsommerfugl. De blev også taget med “bukserne nede”. Bøtø den 3. august 2021.