2. FUND AF SAVISANGER FOR TÅSINGE DEN 28. JUNI 2021.

TILFØJELSE DEN 2. AUGUST 2021. FUGLEN BLEV HØRT TIL OG MED DEN 1. JULI 2021.

Efter mange natlytteture i foråret 2021 på Tåsinge uden ret meget succes…. så var der hertil aften omkring klokken 22.45 endelig lidt held. Her fandt jeg det andet fund af en syngende Savisanger for Tåsinge. Det første fund fandt jeg også da jeg havde en syngende fugl ved Noret i perioden den 11. juli til den 31. juli 2019. I 2019 lavede jeg også meget natlyt på Tåsinge, men først sent på foråret/sommeren dukkede Savisangeren op. Dagens aktuelle fund er også i den sene ende, uden det dog er usædvanligt. Selv om jeg lyttede frem til klokken 01. så var der ret stille, dog blev det til en Kæsanger samt en Sivsanger. Uden at være helt sikker så er Sivsangeren muligvis den første jeg høre her på Øen.

Lyd: Henrik Knudsen, Copyright.

Savisanger. Blot det andet fund for Øen. Tåsinge den 28. juni 2021.