MICROBIRDING – HAVEN DEN 22. MAJ 2021.

Min lille have har aldrig været så spændende som i år…. For første gang i rigtig mange år har jeg dagligt et Gulspurve par der kommer og spiser i min have. Jeg tror fuglene er blevet tiltrukket af at jeg har købt rigtig gode fodreblandinger i år der tilgodeser flere arter… Det er godt nok lidt dyrt, men for pokker jeg nyder det liv der er kommet og kan kun anbefale ikke at købe det billige foder. At smide ekstra godt med solsikker har også givet et fast par Kernebidere som ellers har været en meget sjælden gæst i min have. Lidt brød som måske ikke er det allerbedste at fodre med har lokket en Hvid Vipstjert ned på daglige besøg, en art jeg normalt aldrig ser i haven. Så en kombination af bedre føde plus at jeg fylder mine fuglebade med frisk vand hver dag har forvandlet have til et mekka for fuglene og mig.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kernbider han. Tåsinge den 22. maj 2021.

Kernebider hun. Tåsinge den 22. maj 2021.

Gulspurv hun. Tåsinge den 22. maj 2021.

Hvid Vipstjert. Tåsinge den 22. maj 2021.