YNGLEFUGLE OG 4 STYLTELØBERE SYDVESTJYLLAND DEN 12. MAJ 2021.

Det var atter tid til at få kortlagt lidt Rødben mm på Skallingen…. Men inden da kunne jeg lige nå lidt “fugle for sjov”…. Første pitstop på et lille hemmeligt sted ved Blåvand gav syngende Vendehals, Blåhals (Nordlig kan vel ikke længere udelukkes på fugle man ikke ser men kun høre på nuværende tidspunkt), Trane og Lille Præstekrave. Sidstnævnte er sjælden ved Blåvand. Skallingen bød ikke på de store overraskelser, mest spændende var 3 Havørne og 1050 Mørkbugede Knortegæs…. På vejen hjem tog jeg forbi Gammel Hviding, der var nemlig blevet fundet 4 Stylteløbere og 1 Silkehejre… De var også på plads da jeg ankom og det samme var David Manstrup og mens vi nød de 2 sjældne arter sammen så vi også 33 Traner samt 2 Sortterner…. så atter en herlig tur til det vestjyske.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

En af dagens 4 Stylteløbere. Gammel Hviding den 12. maj 2021.