FIRE RØDE GLENTER OG EN SORT GLENTE TOG EN PAUSE, LANGELAND DEN 11. MAJ 2021.

Vejret blev desværre aldrig det jeg havde håbet på, der var mere fugt i luften end lovet. Fugle var der ikke meget af i dag, men der er jo altid noget man kan blive begejstreret over. Ved Fakkebjerg havde jeg i de tidlige timer en håndfuld Glenter bestående af 4 Røde og 1 Sort. De lå stille og roligt og fløj rundt sammen i lav højde samt rastede tæt sammen. Af andre fugle fra i dag kan næves, at de første Gulbuge var ankommet til Langeland, da jeg havde 2 syngende i Østerskov. I Nørreballe Nor fik jeg igen set adult Sorthovedet Måge, dog kun en fugl i dag.

Henrik Knudsen, Foto og Lyd, Copyright.

Her ses den Sort Glente (længst til venstre) sidde sammen med 3 af de 4 Røde Glenter tidligt om morgen. Fakkebjerg den 11. maj 2021.

Årets første Gulbug på Langeland hørtes i Østerskov ved Dovns Klint. I baggrunden høres bla. også en Nattergal.