HELE 3 NYE KASPISKE MÅGER, LANGELAND DEN 10. MAJ 2021.

Efter hjemkomsten fra Skagen har jeg også fået tjekket mågerne godt igennem på Langeland både den 9. maj 2021 samt i dag den 10. maj 2021. I går var det komplet umuligt at opdrive en Kaspisk Måge…. så jeg måtte nøjes med de 2 adulte Sorthovedet Måger der har slået sig ned i Nørreballe Nor. Det ser klart ud som om den ene fugl ruger, så lad os håbe på det bedste. I dag den 10. maj 2021 så jeg dem atter samme sted, så det bliver spændende at følge dem. Mens jeg ikke kunne finde nogen Kaspiske Måger i går, så var det noget nemmere i dag. Jeg fandt 5 fugle, hvoraf de 3 var nye for sæsonen, så det var lige efter min smag. Første nye fugl var en 2k på Siø som lå ude mellem alle de andre Sølvmåger. Resten af fuglene blev fundet i Bagenkop havn og Klise Nor. Havnen bød på 3 fugle hhv. 1 3k (ny) og 2 2k (gengangere). I Klise Nor stod der en relativ stor 2k fugl (ny) og pudsede sig. Spodsbjerg havn var derimod total tom for måger.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 2k. Bagenkop havn den 10. maj 2021.

Kaspisk Måge 2k. Samme fugl som på første billede. Næsten halvdelen af halen mangler på den. Bagenkop havn den 10. maj 2021.