EN MINDRE INSPEKTION AF DE LOKALE KASPISKE MÅGER DEN 20. MARTS 2021.

Jeg ville kombinere et forsøg på at genfinde den spændende måge fra den 18. marts 2021 i Spodsbjerg (havde en aftale med folk der ville rykke på den, hvis den var hjemme) og samtidig tjekke begge de to top havne på Langeland for Kaspiske Måger. Men der var ikke meget top over noget som helst i dag på Langeland. I Bagenkop var der under 20 måger, dog var den blinde 4k Kaspiske Måge på plads. Spodsbjerg havn var endnu mere tom og efter et par timer der opgav jeg Langeland og satte kursen mod Ringe Sø. Midtfyn var lidt mere spændende primært på grund af at den 2k Cactus som jeg fandt den 28. februar 2021 samt også så den 3. marts 2021 atter var på plads. Den handicappede 3k Kaspiske Måge med kun et ben var også på plads. Nævnes bør også den første Sildemåge jeg ser i søen i år, som drejede sig om en adult intermedius. 

Henrik Knudsen, Copyright.

Cactus 2k. Ringe Sø den 20. marts 2021.

Cactus 2k. Ringe Sø den 20. marts 2021.

Fyns mest faste Kaspiske Måge (3k). Ringe Sø den 20. marts 2021.