IKKE MERE ØRKENVANDRING…ENDELIG KASPISKE MÅGER I SPODSBJERG HAVN DEN 16. MARTS 2021.

Efter en sløj morgen på Sydlangeland, hvor jeg blot fandt den faste Kaspiske Måge (4k) med et blindt øje i Klise Nor…. Så var det som at levere det perfekte nyrehug i 3 runde og se der endelig stod en Kaspisk Måge i Spodsbjerg havn igen, hvor jeg ikke har set en fugl siden den 17. februar 2021 !!. Det var dog ikke nogen ny fugl, men en af de mest faste fugle der var vendt hjem. Det drejede sig om en 2k fugl som har opholdt sig her siden slutningen af sidste år, hvor den selvfølgelig var en 1k fugl. Ude foran havnen lå der en fiskebåd og sammen med den godt 30 måger og mellem dem var der endnu en 2k Kaspisk Måge. Da den endelig kom ind kunne jeg hurtigt se det måtte være en ny fugl, faktisk den første nye fugl i jeg ser i marts på Langeland i 2021…. Ellers en smuk dag der bød på Rød Glente, godt med Blisgæs og en Grønspætte.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Så var denne 2k Kaspiske Måge atter tilbage i havnen, hvor den ellers ikke havde vist sig siden den 14. februar 2021. Spodsbjerg havn den 16. marts 2021.

Første nye kaspiske Måge for marts i år på Langeland var en 2k. Den var dog ikke meget for at vise sig frem, men umiddelbart var det en stor han. Spodsbjerg havn den 16. marts 2021.