ENDELIG SLUTTEDE 3 DAGES TÆT TÅGE I ØHAVET DEN 4. MARTS 2021.

Jeg turde næsten ikke kigge ud af vinduet hertil morgen, de seneste 3 dage var jeg blev mødt af en tyk mur af tåge og jeg kunne ikke klare flere hele dage med hovedrengøring samt gense flere gamle Liverpool kampe fra 80erne… Heldigvis var det dog klaret op… og jeg havde det næsten som en coronaforskræmt skoleelev der bare måtte i skole for enhver pris… i mit tilfælde måtte jeg bare se en Kaspisk Måge… Selv om jeg næsten godt var klar over det ikke væltede med måger, så var det skønt bare at se en enkelt fugl i Bagenkop havn (den faste 2k med en sjov næbnegl)… Lidt malurt kom der dog også i bæret, da jeg smed en 2k Middelhavssølvmåge væk, den forsvandt inden jeg fik set den godt nok. På trods af jeg ikke nåede så meget andet end havnen fik jeg da både set Vandrefalk, Rød Glente og Havørn på vejen hjem fra bilen.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 2k. Bagenkop havn den 5. marts 2021.