NYT FRA EN POLSK AFLÆSNING AF EN 3K KASPISK MÅGE I SPODSBJERG HAVN DEN 21. FEBRUAR 2021.

Allerede på årets anden dag i det nye år 2021 fandt jeg en 3k Kaspisk Måge med polsk ring i Spodsbjerg havn (se bloggen) (set endnu engang den 21. januar 2021)  Jeg var ikke helt sikker på om det var en 100 procent ren fugl og det er jeg fortsat ikke efter jeg for nogle dage siden fik svar på den. Den er dog ringmærket i en koloni af Kaspiske Måger som ikke flyvefærdig unge den 12. maj 2019. Men dens egne forældre behøver jo ikke at være rene, de kan sagtens være hybrider og derved bliver det ikke nemt. I første omgang vælger jeg at kalde den en Kaspisk Måge og derved stole på de oplysninger jeg har modtaget fra Polen (men det kan altid blive ændret, hvis jeg modtager andre beskeder vedr. denne fugl). Igen er det dog spændende at afvigende fugle måske alligevel er rene fugle og man derved måske ikke skal være så forsigtig med at kalde dem for Kaspiske Måger. Jeg vælger dog ofte den skeptiske linie og det vil jeg fortsat nok blive ved med. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Denne 3k farvemærkede Kaspiske Måge opholdte sig i Spodsbjerg havn den 2. januar 2021 samt igen den 21. januar 2021.

P:1Z8 er mærket i det østlige Polen den 12. maj 2019.